JAVNI POZIV ZA UPIS U OBVEZNI PROGRAM PREDŠKOLE U PEDAGOŠKOJ 2021/2022. GODINI

on .

Javni poziv za upis u obvezni program predškole u pedagoškoj 2021/2022. godini: DJEČJI VRTIĆ SUPETAR, P. JAKŠIĆA 3, TELEFON: 0916017258 i DJEČJI VRTIĆ NEREŽIŠĆA, PIJACA 1, TELEFON: 637-081 za djecu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja i obrazovanja.

Senzorna soba

on .

Dječji vrtić Mrvica pomoću projekta „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Dječjeg vrtića  Mrvica-
Supetar"-UP.02.2.2.08.0031 nabavio  je  opremu  za  uređenje  senzorne prostorije kako bi omogućio djeci učenje i napredovanje kroz igru u ugodnoj  i opuštenoj atmosferi.

PREDAVANJE - VJEŽBA EVAKUACIJE

on .

Dana 28. siječnja 2021. godine u prostorima dječjeg vrtića Mrvica, uz zadovoljavanje epidemioloških mjera, zapovjednik DVD Supetar održao je predavanje uz vježbu evakuacije u slučaju potresa ili požara.

KAKO JE DJEČJI VRTIĆ MRVICA OBILJEŽIO BLAGDAN SVETOG NIKOLE

on .

Mjesec prosinac u dječjem vrtiću je najsvečaniji i najveseliji mjesec u godini.

PROJEKT MORENEC

on .

S ponosom vas obavještavamo da naš vrtić sudjeluje u realizaciji znanstvenog projekta „Modeli odgovora na odgojno-obrazovne potrebe djece izložene riziku socijalne isključenosti u ustanovama ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja (MORENEC)“...

DAN PLANETA ZEMLJE

on .

U nastavku projekta pod nazivom “Zeleni otok Brač” koji je pokrenut u ped.godini 2020/21. u Dječjem vrtiću  Mrvica djeca su raznim aktivnostima i na svoj način obilježila Dan planete Zemlje i zahvalila Zemlji na svemu  što nam pruža.