Obavijest o objavljivanju dokumenta u svrhu savjetovanja sa javnošću

on .

U nastavku objavljujemo obavijest o objavljivanju duokumenata u svrhu savjetovanja sa javnošću - prijedlog Odluke o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu djece u Dječji vrtić Mrvica.

KARNEVAL 2023/2024

on .

Karneval smo ove pedagoške godine u našem dječjem vrtiću obilježili 13. veljače 2024. neizostavnim karnevalskim krafnama, povorkom po gradu te je svaka skupina prezentirala svoje maske na pozornici uz pjesme i ples. Dan prije povorke, 12. Veljače 2024. u glavnoj zgradi DV Mrvica održao se karnevalski ples na kojem su sudjelovale sve odgojno-obrazovne skupine zajedno sa svojim odgajateljicama te članovima stručne službe. Za ovaj dan svako dijete je imalo slobodu doći maskiran u što god poželi.

17. TJEDAN PSIHOLOGIJE

on .

U četvrtak, 22. veljače, s početkom u 16:30 sati u prostoru Dječjeg vrtića Mrvica u Supetru vrtićka psihologinja Pia Martinić održala je predavnje na temu psihološke otpornosti.

OBAVIJEST SVIM KORISNICIMA USLUGA DJEČJEG VRTIĆA MRVICA

on .

U nastavku objavljujemo obavijest svim korisnicima usluga dječjeg vrtića Mrvica...

Obavijest o provedbi natječaja

on .

Obavijest o provedbi natječaja objavljenog  13. veljače 2024.  godine na stranicama Zavoda za zapošljavanje, web stranici dječjeg vrtića Mrvica i oglasnoj ploči dječjeg vrtića Mrvica.

Anketa za upis u DV Mrvica - nova skupina - Nerežišća za pedagošku godinu 2023./2024.

on .

Poštovani roditelji, anketa se provodi s ciljem prikupljanja informacija o stvarnim potrebama i namjerama za upis djece u DV Mrvica, vrtić Nerežišća u tekućoj pedagoškoj godini 2023./2024., i to u novu vrtićku skupinu čiji početak rada se planira do kraja veljače 2024. godine.